Kliseistä mutta niin raadollisen totta: seitsemän viikkoa on hurahtanut aivan liian nopeasti ja vain kahden yön kuluttua pienokaiset lähtevät elämänsä tähän asti suurimmalle tutkimusmatkalle - uusiin koteihinsa. Vaikka olenkin mielestäni löytänyt kaikille pienokaisille hyvät ja rakastavat kodit, ovat tunteet tällä hetkellä melko alakuloiset. Seitsemässä viikossa ehtii kiintyä pieniin persoonallisuuksiin melko lailla ja tuleva ero ahdistaa. Onneksi eroahdistustani jää lievittämään piskuinen Aada tyttö, joka muuttaa osaomistuskotiin lähelle meitä.

Seitsemässä viikossa on ehtinyt tapahtua paljon. Olemme yhdessä ottaneet ensiaskeleet sosiaalistamisprosessissa ja tutustuneet turkinhoitoon, muihin koiriin ja lapsiin, madotukseen ja vaikka mihin! Ainoastaan ulkoilu on kohdallamme jäänyt todella vähiin, sillä kylmät syyssateet eivät tosiaankaan ole optimaalisia hetkiä totuttaa pieniä viluisia villakoiranpentuja ulkoelämään. Niinpä toivonkin hartaasti että uudet omistajat jaksavat maltillisesti ja lempeästi totuttaa pienokaisia ulkoiluun pikku hiljaa, mitään kiirettä ei vielä ole.

Tänään harjoittelimme hieman autoajelua vieraillessamme eläinlääkäriasemalla. Eläinlääkäri tutki ja tarkasti jokaisen pennun kunnon ja terveyden huolellisesti, sekä sirutti pienokaiset. Kaikki pienokaiset olivat eläinlääkärin mukaan moitteettomassa kunnossa:) Valitettavasti Kennelliiton ruuhkan vuoksi rekisteripaperit eivät ehtineet ajoissa, mutta lähetän ne sirutunnuksilla varustettuna uusille omistajille heti kun ne käsiini saan. Eläinlääkärireissun jälkeen urheat matkalaiset piipahtivat "mummolassa", eli vanhempieni kotona kotimatkamme varrella. Pienet innokkaat tutkimusmatkailijat tutustuivat uuteen ympäristöön kaikella innolla ja tarmolla. Jälleen kerran saatoin hymistä vieressä tyytyväisenä, sillä näin rohkeat ja reippaat pennut on ilo luovuttaa uusiin koteihin.

1917553.jpg    1917555.jpg
 Yllä: Pikkuinen tutkimusmatkailija tutustuu mummolan leluihin uskaltauduttuaan kuljetusboxista ulos.
1917559.jpg   1917562.jpg
Yllä: Pikkuiset intoutuivat heti riehakkaisiin leikkeihin uudesta ympäristöstä hätkähtämättä. Yllä kuva myös tämänkertaisesta pentulaukusta, joka sisältää: laadukkaan karstan, kumilenksuja, pentupannan, hupullisen pyyhkeen pienelle kylpijälle, 3 lelua, muutaman puruluun, tuttua penturuokaa, sekä kattavan Evona's kennelin pentuoppaan.