Vaikka kello on vasta kahdeksan illalla, täällä meillä päin on paukkunut ilotulitteet jo monta tuntia... Onneksi koirani eivät ole paukkuarkoja ja voivat käydä pissareissulla pihassa ihan normaalisti. Pennutkin tuntuvat onneksi ottavan rennon mallin vanhemmalta laumalta ja vetävät unta palloonsa autuaan tyytyväisinä pentulaatikossaan.

Pentujen kasvu ja kehitys on toki koko ajan huimaa, mutta todella hauskaa niiden elämässä on olla läsnä juuri näinä muutamana viimeisenä viikkona ennen luovutusikää. Päivä päivältä ne haluavat olla osa laumaa yhä enemmän ja enemmän, eikä 15 minuutin leikkirupeama enää suinkaan ole tarpeeksi. Leikkimässä pitäisi olla jo vähän väliä, vaikka sitten kun pennut laitetaan rauhoittumaan omaan laatikkoonsa, ne kyllä nukkuvat sulassa sovussa pitkiä aikoja.

Pennuille on tulossa aivan ihastuttavat kodit:) Toinen tytöistä jää lähiseudulle sijoitukseen, toinen tyttö lähtee muutaman tunnin ajomatkan päähän upeaan ja harrastavaan koiraperheeseen. Poikapentu pääsee työskentelemään terapeuttisena apuna, eli oikein työkoiraksi. Olen hirmu iloinen ja äärimmäisen tyytyväinen joka ainoaan kotiin:)

Tässä taas kuvasaldoa pienistä ikiliikkujista, joiden kuvaaminen on niiiiiiiiiin haastavaa etenkin tummaa lattiaamme vastaan. Tässä kuitenkin paloja tämän päivän puuhailuista:

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2012:):):)